Referencer

“Jeg vil hermed give Mette den allerbedste anbefaling til forsknings-udviklingsarbejde relateret til et bredt felt af sociologi og pædagogik. Hun er meget teoretisk-metodisk-empirisk dygtig og analytisk, og hun er desuden meget systematisk og arbejdssom. Mette er desuden fin, kreativ og nysgerrig som forsker – hvilket blev en stor styrke fx i det empiriske arbejde på Langeland”

AAU LogoKristian Larsen, Professor, AAlborg Universitet i København

“Mette var min faglige, indholdsmæssige og sproglige sparringsekspert, da jeg skrev speciale på DPU. Efter Mettes første gennemlæsning kom jeg endnu dybere ned i specialet, da hun stillede de spørgsmål, der skulle til, for at hæve niveauet i specialet. Mette er skarp og ser tingene fra mange forskellige perspektiver, samtidig med at hun kan gøre kompliceret teori forståeligt for alle” 

   Astrid Givard, Selvstændig

“Mette arbejder engageret, er skarp analytisk og meget omhyggelig. Mette arbejder stabilt, målrettet og meget systematisk med de opgaver hun påtager sig” 

 Lene Dørfler, Sektionsleder, Sundhed og Omsorg, Silkeborg Kommune 

“Mette udførte de stillede opgaver omhyggeligt, selvstændigt, pålideligt, pligtopfyldende og med et højt kvalitetsniveau” 

Sociale Forhold og Beskæftigelse, Center for Misbrugsbehandling, Aarhus Kommune    Uwe Hansen, Administrativ leder, Center for misbrugsbehandling

“Under min kandidatuddannelse har jeg flere gange brugt Mette i forbindelse med opgaver og projekter. Hun har både fungeret som faglig vejleder, rettet korrektur og hjulpet med at fremhæve den røde tråd i mine opgaver. Mette er særdeles professionel, lydhør, grundig og har en god evne til at omsætte og udvikle ideer. Mette er en særdeles kompetent og dygtig person, som jeg giver mine varmeste anbefalinger”

Learnmark Horsens   Line Dencher, adjunkt